måndag,

Slutade halv tolv och jag är duktig som har skrivit min fysikredogörelse på labben som vi gjorde idag redan! Har lämnat mobilen däruppe i över en timme.
Måste. ha. mobilen.

hoppas ni ler som solstrålar skiner, även om solen inte skiner i vår stad idag. hahaha, fånga solstrålarna. Nu kan jag vara glad ett tag.


Jude Law


Kan jag få krama dig frida?

Jag har jude laws autograf. Eller jag och helena har varsin. Det är så himla coolt! Pjäsen som vi såg förstod vi inte mycket av men vi hade något att titta på i 3 timmar. Efteråt sprang vi till tåget. "where do we go? We actually knoow" och "nobody said it was easy att springa till tåget". Och vi hann på minuten. Därför är vi så himla bra.
Och jag har stått typ 30 cm ifrån honom. AH.
som om den här veckan inte var tillräckligt.
<3

Coldplay.


Det var så sjukt nära. hjärta.
Coldplay går inte att beskriva med ord.
det var nog den bästa kvällen i mitt liv. Jag sa innan att jag skulle bli hel den dagen. Och man kan väl säga att jag lever på det nu den här veckan. UNDERBART.

22 augustii 2009<3

Jag har haft en fin kväll även om jag varit smått opepp. Jag har resfeber och ska upp om sex timmar.
jag kommer inte kunna sova.
fick sms får helena nyss, "jag kan inte sova!" det känns ju super. Men jag är helt galet überglad nu och allt kommer bli så bäst. COLDPLAY in my heart.
Jag behöver komma härifrån också, så det ska bli skönt. Att inte tänka på, att ja må dåligt eller vad man ska säga är det jag behöver. orkar inte gå in på det.
Men ni vet att ni är bäst. Och jag ringer några av er imorgon eller IDAG! 



alvedon.



4.
Allting blir lite finare när man räknar ner.
jag trodde jag skulle bli hemma hela dagen med mitt illamående och min huvudvärk. men sedär, ojojoj så blev jag lätt övertalad av Linnéa att jag skulle komma ner på mf med min hatt. Så som hon uttryckte det. Så en timme fylld av lite blandade trevliga skrattfulla händelser med några av de finaste gjorde min dag.

nu har jag dessutom ett coldplay-då och nu inspelat till min frukost imorgon.
MUMS
och gonatt på er:*


13.18. 17 augusti.

jag har klippt mig.
jag är nervös.
jag vill inte tillbaka.
men det kommer bli bättre, för jag har ytterligare en underbar person i mitt liv.

nu ska jag lämna Rebecka på borgar. för jag är så snäll^^


HIGH FIVE DAGAR KVAR.

.



Jag låter hb tala för mig. Men det får mig att fnittra.


"Folkpartiet har varit på fest. Så jag har läst en stor hög HILARIÖSA sms, och försökt svara så förnuftigt som möjligt. Även om vissa av smsen antingen var obegripliga eller bara helt random ("Jag älskar dig det vet du åh"). xD Sjukt roligt i alla fall. Och ett fyllesamtal fick jag också, och det var kanske om möjligt ännu roligare! Massa skratt och fnitter och dagens citat.
"Jag trodde jag kunde komma igenom en buske men det kunde jag inte!!"
Och jag fick prata med Raz. ^^ FP har i alla fall underhållit mig så det räcker och blir över ikväll. Och vi håller oss från alkohol i Stockholm. ;)"


och jag vet att helena är avundsjuk på en sak. ;)

lördag.

det regnar.
Jag fick ett telefonsamtal igår, som har gjort att jag är irrriterad lite fortfarande. Jag hatar att jag tar åt mig så himla enkelt och bryr mig om vad alla tycker.
Jag ska lära mig stänga av.

nu ska jag snart på 50-årsfest och jag hoppas att mina fina vänner kommer att ha det alldeles underbart denna kväll. Då hela världen är så underbar punkt punkt .


nattinatt.

jag fryser fortfarande efter en kväll ute med fina personer. Och nu när jag är hemma har emoness kommit över mig.
Allt känns som ett slag i magen. Jag känner mig så himla deprimerande att jag inte vill säga det, för jag vill inte alla ska tycka att jag är deprimerande.
nej.
jag sa det till hb och fick ett litet glädjerus skickat till mig.


en vecka. vi har räknat i 246 dagar. det är fantastiskt.
Inte kan vi dö innan dess, inte förrän vi är översvämmande lyckliga av coldplay som jag sett med två av mina bästa vänner och med emilia som jag träffat för första gången! 
ii.

och nu loggade en annan favorit in. Det gjorde mig lite gladare igen.

hjärta på er, ni som vill ha.

jag klarar mig aldrig ensam.

Positivt tänkande.
positivt tänkande.
Le.



jag är död, irriterad och glad. Hur nu det sjutton går ihop.
godnatt.

måndag

idag fick jag mig en tankeställare igen, ingenting är fel. Varför klagar jag?
Det är bara en sån dag när man vaknar upp och känner att man inte orkar mer. En sådan dag när man skulle plugga och satt mittemot en Rebecka och smsade istället. Och en finfin Alex dök upp. Det var ju sisådär mycketmycket trevligare.
Rebecka försvann ett tag och vi cyklade och fikade på en väldigt mysig plats igen. Så fint, så fint.

Man ska inte klaga så mycket och istället tänka på vad man verkligen har. Då blir livet lite enklare ännu en gång.
Och just nu hade det blivit enklare om jag fick äta min goda kaka. Snart. Nattkaka. MUMS.

underbart.

Fina sommarkvällar i mitt hjärta. När man sitter ute på en balkong med några favoriter. Och hela världen är så underbar. Det är för sådana tillfällen man känner att man vill vara vid liv.

You know I love you so.
<3

men suck,

När jag är så trött att jag skriver fel till hur många dagar det är kvar till coldplay är det illa. 17 är det! INTE något annat. Men eftersom jag är lite kvar på gårdagen så är det vl kanske okej^^
Jag måste vila.
nu.


oldie. Till min zombie och för att jag är en själv idag.

A message to my friend who has a tough time now. Some might say you'll be fine with a glass of water. But if you read this I hope you will smile. Like we did on a Saturday in April this year. When clocks were ringing in our heads and we had panic over a lost present. I said don't panic, but it didn't seem to help and we were a bit low. The hardest part was letting go and it all seemed to be swallowed in the sea. But Everything was not lost, we had eachother and after a while god (came and) put a smile upon our faces in the yellow daylight. Luckily it wasn't a rainy day, it was warm so we didn't shiver. Even though we're not all scientists we are very good friends. 

Life can't not always be in technicolor. (ii) And I understand, I am not an expert on things like this so, but In my place I will always be there for you. This is like a postcard from far away and maybe you can hear my giggling voice with the speed of sound when you read it. Oh well. What I wanted to say is that you are precious to me and you always make me smile by saying funny and understanding things. You don't know how lovely you are my friend.
My surprise, this summer our feet won't touch the ground. In August. When we dance to strawberry swing and viva la vida or anything by the best band ever. That we both love very high. 

Now I will see you soon.
But until then I will try to fix you.
<3


och för att det bara är 18 dagar kvar.
och jag har inte sovit i natt alls.
blä.


natt.

Idag, (dvs när det var 4:e augusti) var så fin.
fin fika, Fin utställning, fina vänner, fina gäster, fin kväll. finare får man verkligen leta efter. 
Egentligen skulle jag kunna skriva så mycket mer om hur mysigt det var och allt. Men klockan är waay to much och jag blir väckt nio imorgon. Och alex verkar ha försvunnit från msn -> ensam frida. Så jag stänger väl av..

Puss på mina underbara vänner. Utan er så vet jag inte vad jag hade gjort. Seriööst.
Hjärta på er. Massa hjärtan.

rainy day,

hello my dear blogg.
och dess läsare. idag har det regnat, jag har fixat tvätten och diskar. Men det var det mist roliga av allt.
Det började med att Rebecka och jag var ute med våra umbrella (ella ella e e e.) och gick in till stan. Jag fick ur mig det mesta av det jag behövde skrika ur mig. och prata om saker bara vi förstår. När vi gick in och hälsade på helena sedan förstod inte rebecka något av det vi sa. Det är lustigt att man inte inser sådant själv förrän någon påpekar det. Eller å har jag väldigt fina vänskapsrelationer.
Vi missade lasse pga seghet, tog oss in till stan igen och pratade och mådde allmänt fint med finfina personer.
Oh yes.
nu tänkte jag sova. faktiskt.

söndag.

huvudvärk, ensamt fnissande.
har skickat väg ett inbox till putte. och jag är sämst på sånt här, men det har inte varit något där på ett tag. Och nu har jag ett komplicerat förhållande med Alex istället. Komplicerat för andra men inte för oss. hehe. Som sagt.
och igår var det en väldigt fin kväll med ölkafé och sedan vidare och till slut hamnade vi hemma hos Therese. Det är hur läget är. FINT. Mina fina vänner gör mig alltid så glad.
nu måste jag nog dammsuga klart, tvätta och laga lunch.

pusshaj!

RSS 2.0