puss.

Jag är så himla förvirrad hela tiden. Och visst, det är jag nästan jämt. Och jag är så himla glad men ikväll vill jag bara krypa ner under mitt duntäcke. Hur normalt är det att ha duntäcke när det nästan är juli? Jag fryser fortfarande. Förstår ingenting.
 
Imorgon åker jag till Gryt och ska vara där i en vecka cirka. Det jag vill göra allra mest är att gå i skogen själv och tänka. Och inte känna så mycket som jag gör. Vill bara känna bra saker och komma underfund med mig själv. Ja. Vi hörs väl kanske :)
 
 
 
 
 

120627

Idag har jag suttit på vaccinationscentralen och väntat på att någon skulle komma och sticka en spruta i min arm. Det är något av det värsta jag vet. Att vänta på det är omöjligt ännu värre. Bara tanken på att kanske svimma blir jag galen av.
Om en månad ska jag ta en spruta till. kul. (nä.)
Och dagen efter det åker jag till Tokyo. KUL. (JA.)
 

glad!

glad glad glad glad.

120623

Jag hoppas att er midsommar var strålande. Jag var runt lite här och var och det var fint. Hade kameran framme, men inget passar så bra in här. Och idag är jag så trött att jag inte vill röra mig en meter till. Puss.

xx.

"Andas, jag kan inte andas. För det låter så pinsamt kvavt när jag står brevid dig. För trött för att dölja, det måste va uppenbart. Åh kom inte närmre. Åh snälla kom närmre...."
 
(Säkert! – Vi kommer att dö samtidigt)
 

120620

"jag blir så frustrerad över din blogg, man fattar ju ingenting"

att våga igen.

Och så har jag lärt mig att man vågar saker när man är rädd att förlora dem. När man säger allt som man har haft på hjärtat i två veckor på tio sekunder och orden hoppar över varandra men det spelar ingen roll. För huvudsaken är att man gjorde det. Så himla bra.

h.e.j.

Jag har för mycket tankar för att kunna skriva här ofta och regelbundet. Jag tänker på så himla många olika saker och det är inte alla som vill höra om allt. Det är inte alla som engagerar sig till att lyssna eller bara bry sig, kanske. Jag har börjat med många utkast som bland annat handlar om att inte tro på kärlek, hur man kan tänka på något/någon utan att veta vad/vem det är egentligen, hur fina vissa människor är. Och så vidare.
Idag är det en fin dag. Fina Lovisa som tog studenten för två veckor sedan fick för sig att fylla år idag också. Det ska firas med picknick och så. Här är hon.

120604.

Åh. Alltså, jag dör.
(om man får säga så)

oh!

Det är svårt att förstå att jag säger detta; Nu har jag sommarlov.
Min hjärna och min kropp har inte förstått detta ännu. Och jag har inte förstått något alls. Hela veckan har mer eller mindre tillbringats på biblioteket från 10-19 men nu är allting äntligen inlämnat.

Jag är ledsen om jag har varit tråkig mot er. Det har varit en väldigt lång och påfrestande tid för mig och jag är inte med riktigt än. Från och med nu vill jag bara bara göra glada saker.

Puss.

RSS 2.0