-du luktar lök.



en stress-suddig-bild på palladium i tisdags.

Jag har faktiskt haft en megafin vecka.
Och det här hamnar lite vid sidan av sådär.






you put me on a line and hung me out to dry darling, that's when I decided to go see you

You cut me down to size and opened up my eyes
and made me realise what i could not see.


kaffekaffekaffe.

woop woop!
Jag har gjort min tenta och det känns helt okej. Det kan till och med ha gått. jag håller tummarna stenhårt eftersom jag aldrig vill se prepositionsobjekt igen.
Och går det inte, så ska jag faktiskt skylla på att kaffekokaren gick sönder imorsche! när jag förengångsskull gick upp klockan sex och behövde kaffe mer än någonsin. Så himla typiskt.

Nu ska jag dansa till håkan, eftersom livet känns rätt fint. Ni anar inte!
Och just det..

EN MÅNAD.

less is more.

Okej, jag ska inte sluta.
Men jag ska börja skriva så att någon förstår något överhuvudtaget. Så..Jag har tenta imorgon. Det är nästintill det enda jag tänker på. Jag drömmer till och med om det. Det är som att vara vaken hela tiden.

Igår och i förrgår gjorde jag det lite roligare. Min magiska vän kom hit och så pluggade vi, peppade och var koncentrerade och lite så i 19 timmar.
Sen fortsatte jag läsa ännu mer med min kaffegalna vän på kvällen.

Det blir så himla mycket lättare när man är två.

Onödigt.

Har stor lust till att sluta med det här, eftersom det hela bara går ut på att skriva i gåtor. Är inte det bara onödigt?

kaxigt.

För någon kväll sedan satt jag på stranden med en fin vän och pratade om fåglar som kan gå på vattnet, om livets alla bekymmer och lite om hur det kan vara svårt att välja vilken glass man ska köpa och vilka pinsamheter som kan uppstå i olika situationer.
fint va!


Och en liten bild på hur jag såg ut när solen sken som mest i veckan.

so long.


Se till höger, där sitter en kompositör.



Ni ser en person med stora solglasögon här väl?
Bra, för det är henne som ni ska titta på. Hon är bäst, ni kan inte ana. Av bilden går det inte att avgöra vad hon är bäst på mer än att vara glad. Men det är såhär, hon har skrivit ett stycke som vi framfört idag och därefter spelade hon vidare på andra stycken (som andra kända personer skrivit) non stop i nästan 45 minuter.

Jag är så imponerad av denna grymma tjej på alla sätt och vis.
Verkligen.

woop.

Det handlar om att vara bäst när det gäller.
Jag har konsert på malmöhus slott idag. Mest osäker är jag nog på om jag verkligen hittar till den salen jag ska vara i, resten kommer bara gå fint. Det vill säga om jag hittar dit.

Måste snart gå, även om min konsert inte börjar förrän 14.15. Det är ju inte så ofta man får chansen att titta på medeltidsensemblen utan vara med själv.

Så tjingeling. 

lite extra ljus.



Jag tycker att ni ska lyssna på den här. Den hjälper mot yrsel, värk och ger energi. Sen blir man glad också. Nu ska jag laga mat till den. himla fint.

4.

"jag vet inte, jag tycker långa flickor med rosetter, kjolar, glasögon, högt skratt och som gör det ingen annan tror är rätt bra förebilder"


I like it I like it



åh.

det kommer alltid vara vi.

det har blivit sådant väder att man vågar ta av jackan. Sådär så att man kan sitta på uteserveringar med en fin vän och lätta på hjärtat lite (fördetkännssommanintegjortdetpåtusenår). Och sådär så att man byter ut bussen mot en nyfixad cykel och skippar allt segande.
det är lite så läget är.


en svart plastram.

Man kan sitta och säga en mening till en inramad bild på byrån och hoppas att personen på bilden hör.
"fy tusan vad jag saknar dig idag"


ja.

The Scientist ♥

mål.

Ni skulle bara veta hur duktig jag är idag. Som grädde på moset ska jag gå ut och springa om sisådär 20 minuter bara för att uppnå den där ultimata känslan.

ibland känner man sig bra.


idag får ni ingen fjortisbild.

Igår drog en väldigt bra person med mig på Zumba. Och idag har jag så hemskt mycket träningsvärk så att jag mest bara vill blunda. Och bara lyssna på the Strokes. Det känns liksom rätt.


once i wanted to be the greatest no wind or waterfall could stop me

Hej.
Jag känner att jag behöver inspiration för att skriva. Har så många tankar och saker som jag vill få fram, men när jag sätter mig här förvandlas allt till något annat.
I fredags var jag på kb för första gången på en evighet. Man kan ju säga att det var sig likt och påminde om en del andra kvällar, ja. Och igår var det valborg och jag gick klädd i fluga och hade det fint då med.

Och så måste jag säga att mina solglasögon är bäst. 

under en fin fika med en fin flicka.

RSS 2.0