Puss.

It's such a shame for us to part.
 
Imorgon är det november. Kul. Och jag tentapluggar nu. Och äter god mat. Och ser på Glee. Och gråter till Glee. Och saknar. Och sparar på små hemliga ting.
Några ligger inslagna ovanpå min bokhylla och de återstående finns i mina tankar. Dessa himla tankar.

intressant tillvaro.

Måndagar får mig alltid in i ett komaliknande tillstånd när jag gör allt förutom det jag borde göra. Till exempel sova två timmar, dricka kaffe i en timme och så skriva ett meningslöst blogginlägg. fantastiskt.
 

såhär kan man ju känna: 2.

Hahahahahahaha
ah.
nej.
haha.

söndag.

Så många utkast som blir till ingenting
och så många publicerade inlägg som känns som ingenting. ingenting någon egentligen förstår.

121019

Grupparbete woop woop.

121009

Okej, idag är det nionde oktober. Det blåser så himla mycket och man tror att man ska försvinna. Jag vill inte hamna i en höstdepression. Jag fullkomligt vägrar.
 
 

heja heja.

åh heja tider när man har mycket att göra utan att ha ångest. När man har tid att dricka kaffe och dansa ändå och dricka vin. Heja tider när man har förfest med en person som man alltid känt typ men som man träffar alldeles för sällan och man skrattar åt allt allt och glömmer bort hälften. Heja nya kjolar, dr martens, gula löv och när det inte blåser. Heja ni som cyklar med mig genom natten, som kramas, som skrattar, som bara finns med mig. jag vill att vi alltid ska vara vänner och att ingen får tappas bort i blåsten.
 

121002

HAR FÖR MYCKET TANKAR.
VILL GRÅTA.
VILL SKRATTA.
VILL SOVA.
PUSS.

RSS 2.0