120531

Jag är inte perfekt. Och det är en av de saker som jag tycker bäst om med mig själv.

120529.

Det tar för tusan aldrig slut det här.
xoxo

120526

Det är så himla stor skillnad på att säga att man lyssnar och på att verkligen lyssna.

söndagskänslor.


Ibland kan jag räkna upp de små sakerna som är bra med en dag istället för att nämna något negativt. Det bästa idag är att det är Mad Men om lite mindre än en timme, min knäckebrödsstund med Rebecka och att jag hittade ett par hela vita strumpbyxor i min byrå (!)

Imorgon har jag konsert efter mitt sista (!) seminarium. Tror ni att min klädsel på bilden uppfyller "somrig klädsel"? Bilden är inte världsbäst men ni får se lite av hallen också.

Puss.

min mest fridiga klädsel.


Jag räknade ju inte riktigt med inzoomningen här.

Tänkte att jag skulle ta på mig något som alltid passar en kaosigt bra torsdag som denna. Jag förstår inte riktigt när personer frågar varför jag inte använder jeans. Jeans som är så bekvämt och bra. Så himla bra att vi inte tänker likadant allihop. Det är inget fel på jeans, jag mår så bra av att gå runt i klänningar och kjolar bara.

Hoppas ni har det fantastiskt fint.

120516

jag kan inte fånga dig, för jag vet att hela stan vill ha dig.

kom ihåg det du gör.

Jag bär nästan alltid med mig en anteckningsbok var jag än går. Det är så himla viktigt att skriva in när något fruktansvärt eller extremt fint händer. Jag gör det för att påminna mig själv om allt som är jag.

Igår skrev jag bara ett ord. Fan.
Idag la jag till orden. Vad Fint.



med lite håkan går allt.


Det går väldigt långsamt att förbereda sig för seminariet imorgon. Det vore i och för sig tråkigt om allt i livet gick snabbt. Jag är glad sålänge det känns fint.

Håkan gör livet fint ♥

120512

Allt handlar om att våga.
Du måste våga göra det här.
Och sen våga lite mer.

120510

Jag tycker att det är fint att det finns några som tittar in här varje dag.
♥♥♥♥


Därför kände jag att det minsta jag kunde göra var att visa en del av mitt rum och dagens klädsel. Nu hoppas jag att ni kan sova gott.

Om man kunde ha det så här jämt.



Efter att ha frusit dag ut och dag in i ungefär ett halvår så finner jag inga ord för detta. Den här veckan känns så himla fin och om man bara kunde strunta i allt tråkigt och sitta i en solskenspark jämt så skulle jag inte tveka en sekund.

hoppsan.


ett litet hej.

Om ni inte hör från mig på en vecka nu så är det för att jag läser. Läser läser läser. Och skriver skriver skriver. Så fort jag känner att jag har tid och är klar så hör jag av mig igen. :))

xx.


RSS 2.0