howdy,

Det är fredag idag! woho^^
jag har tagit hand om min sjukling Rebecka. Det var myspys, även om hon inte mådde så bra.
Nu är det dessutom bara jag och pappa hemma. Så det är lite lite jätteskönt. Och det kommer vara så de närmsta dagarna framöver. Najs.
Ikväll ska jag hem till bästa A.
hjärta på det och på fredagar.

och grattis till Helena på namnsdagen! (vilket betyder att jag också har namnsdag, men det vet ingen ju^^)

You know that I could use somebody

.

Min fina saaaaknade alex är hemma igen. Åhå vad glad man blir av att träffa henne.
Humörhöjare. Solsken. Sötnos.
Someone like yoooou.
<3

och i övrigt tycker jag det är helt okej att vara klosterfrida och helt okej med rosetter i håret. YESBOX.

solen skiner nog snart igen.

jag känner mig som en idiot. men väljer att inte tänka mer på det just nu.
istället tänker jag på att fina bästa underbara Alex kommer hem idag. Och det är jag sååå glad över.
puss på henne och puss på er.
<3

Oh I get by with a little help from my friends

Sommar + kladdkaka + helenagris + pida + uppdateringar + seghet + leenden + sms + klicka = en fin eftermiddag

Sommar + kladdkaka + helenagris + pida + uppdateringar + seghet + leenden + sms + klicka = en fin eftermiddag.

honey, I'm home

hemma för den här gången. Nu får vi se hur allt blir..

Idag saknar jag fina vänner.
och hatar mitt ansikte som är tillbaka till noll. fan.
Helena ska muntra upp mig med en historia sedan i alla fall. nice.

hoppas ni ler, för livet är trots allt lite lättare med ett leende.
för det var väl så det var.

I'm hot, you're cold.

Efter en kall utflykt till farmor och farfar i Vomb begav jag mig av till en liten picknick med Helenaaaj. 

Bredde ut filten (i skuggan pga helena, frida suuur) och åt oss lite illamående på nyttiga saker. Lite prat om att vi faktiskt ska se Jude Law live. Lite uppdateringar och minnen som aldrig slutar vara roliga. och när det dög för helena flyttade vi ut i solen. Men solen hade bestämt sig "I'm hot, you're cold" hahaha. (Och härma någon annan säga det) Och när helena sa att hon inte orkade mer och inte klarade av att ligga på mage så vek jag mig av skratt. En väldigt fin film spelade jag in. mm mm mm.
Förmodligen så är det bara Helena som förstod något av det där. Hehe.

Det är för sådana stunder man känner sig lite mer levande.

hjärta.

Ikväll tänkte jag. Lite för mycket. Det brast. totalt.
Söta sms, finfina personer gör min värld just nu. Det tar mig tillbaka till allt med leenden.

you're the best. hjärta.


till helenagris.

Mitt arkiv, eller vad jag ska säga. :)

"Varför jag inte stannar hemma? Mitt dåliga samvete. Jag kan bara inte. Särskilt när inte Rasmus är hemma. Mormor kommer fråga om jag läst någon dikt nyligen? Nej, det har jag ej. har jag läst någon bra bok nyligen? eeh. Är jag bäst i klassen? Nej, inte precis. Se till att bli det då? ehe.."

och jag tröttnar aldrig aldrig på coldplay.

It could be worse
I could be alone
I could be locked in here on my own
Like a stone that certainly drops
And it never stops
I could be lost
Or I Could be saved
Calling out from beneath the waves
Beaten down by this ocean rain
Never again
Never again

- crests of waves.


nae.

Jag borde gå i terapi. Jag orkar inte leva med dåligt samvete, dag ut och dag in. Alltid är det något som får mig att falla tillbaka. Jag orkar inte. Jag borde ändra på min livsstil. Men nae.

Idag har jag pratat ut med Rebecka. Gråtit och skrattat. Förstått och inte förstått. Skickat sms till en fin person. Gjort en spellista. Eller nej, den är inte klar äään. Well, jag ska sova tidigt. In till stan och äta frukost imorgon med fiiint sällskap.

hjärta.

den 21 juli 2009

Den 21:e är verkligen aldrig mitt turdatum.
I detta fallet är det mest återfall. Lite extra mycket tankar om vad jag håller på med just nu. vad som händer i livet och vad som har hänt under ett år. Saker förändras hela hela tiden. Men jag trivs ändå, måste bara avsluta en sak..tror jag.
Men saker kommer igen, det gör ont att det händer igen. Inte lika ont som det gör att vara utsatt för det men still, det sitter i. Min personlighet ändrades, så det har ju satt spår.

Dagen kunde ju trots det varit sämre. Jag hämtade ut mina beställningar på bibblan och träffade på veckans bästa person där. Det var fint. Vi satt och pratade vid våra cyklar och sedan drog jag med henne så hon fick träffa världens roligaste Helena. Helena som tycker att jag pratar så roligt att hon kan skratta i en väldigt lång stund när jag säger ett visst ord. Men det är sådant som kan behövas. Som får mig att le:)

Jag tycker inte om att du är ledsen, min humörhöjare <3


till min vän.

En blogg som tillhör mig har aldirg varit såhär fin. Det är tack vare fina fina bästa hb. Hb som är bra att ha om man behöver prata, snusk eller annat haha. Hb som tycker om coldplay minst lika mycket som jag. Hb som bor så långt bort så man inte kan träffa henne när man vill. Men ändå är hon en väldigt nära och bland de närmsta vänner jag har.
Jag borde nästan baka kakor till hennes ära. Tyvärr får hon inte smaka, så någon annan kanske får göra det. Om jag nu gör det. hehe.

Ska till bibblan sedan, kanske helena också ^^


Natti.

ihi. Jag har sett Harry. Det. var. varmt. Men den var bra.
jag ska sova nu.
Förhoppningsvis ska de ske lite förändringar snart, lämnar över det till finafina hb:*
puss.

eftermiddag.

jag har lärt mig postcards from far away med höger hand nu. Det är så fint. Att det är av coldplay gör det lite finare. :*
Nu har jag fått prata lite med Alex, finally. Vad hon är fin den tjejen.

nu vet jag inte vad jag ska göra i några timmar, men ikväll blir det harry ^^
so long.


riktig söndagskänsla.

Nu när man lyckats få i sig kaffe och kollat på "jag berör dig-program" så känns det ganska tyst. Orkade inte med att ha tv:n på. Tror att det jag verkligen behöver är musik, så antingen sätter jag mig vid pianot och spelar ut mina känslor. En slags terapi. Eller så går jag upp till mina flöjter och mina sommarläxor som jag borde ta tag i.

(och nej, sommarläxor är inte så hemskt som det låter)

god förmiddag.

Jag och la mig tidigare än vad jag gjort på väldigt länge. Skulle åkt till mina kusiner idag men de två som jag helst ville träffa(en av de jar jag inte träffat på ett år!) var inte hemma. Så tänkte jag nähä och sov lite till istället. Skönt. Nu tänkte jag komponera en sen frukost med efterlängtat kaffe. kanske lite tv-tittande också. Det beros på vad som faller in. god förmiddag till er i varje fall.

Lights will guide you home.

Fix you är världens finaste. Man kan ju säga att jag behövde den idag. Eller texten passade som sagt in i sammanhanget. jag var lite på villovägar, tror inte jag ska säga mer.. Across the universe är bland de finaste filmer som finns. Jag och Helena såg den idag. Musikaler är allt en upphöjare i livet. Och hey jude är bäst ikväll. just nu är jag känner jag mig ensam och trött. Blir nog en tidig kväll. klart slut.

mys.

Idag saknar jag. Idag ler jag. Regnet piskar ner på taket och helst av allt skulle jag vilja ha en kram. Ska in till stan, på cykel. Orkar inte ta bussen. Att först stå och vänta i regnet och så njee. Inte idag. Väl där ska jag möta upp helena. Om tjugo minuter. Jag hoppas för bådas skull att jag kommer i tid. hörs kanske senare^^

kväll/natt

Känner jag dig? Känner du mig? Inatt är jag både glad och ledsen. Tårarna rinner nerför kinden och det växlar alltemellan. Det är besvärligt. Men det är inte synd om mig, nejnejnej. Hb-frida dödar mig med skratt. Alex har också dödat mig med skratt idag. Konstigt nog så lever jag fortfarande. hihi. finfin dag blev den här. Det är bara att det händer att jag får flashbacks, från en jobbig period. Jag vill bara hjälpa till. Jag tar dig genom det här. Ibland kan det kännas som man bara vill försvinna ut i regnet, stå under det och låta vattnet skölja bort allting. Det blir bättre, jag vet inte när. Men det blir bättre. Stanna här på jorden tills dess. Jag är glad att jag har hittat dig. <3 Hoppas ni inte har några problem därute. nu ska jag dra mig. puss. godnatt.

ett litet välkomnande..

Jag förväntar mig nästan att du känner mig om du skulle läsa detta. Men iaf, hur börjar man? En ny blogg är lite svår att komma igång måste jag säga. Den här kanske bara blir tillfällig, det vet jag inte än. Jag börjar med att säga. Hej jag heter frida och jag försöker se livet ur en positiv synvinkel. Jag älskar coldplay. Om 36 dagar så ska jag se dem live. wwwoow.
jag säger mest. Allt kommer efterhand.
Nu ska jag iväg och prata med min nyfunna vän A <3

Finding me.

Jag tror inte att någon har hittat den här bloggen än. och det kommer nog dröja. Den måste bli lite bra först. Dvs jag behöver ett par inlägg. Först tänkte jag kopiera lite som INTE publicerades på min "officiella" blogg.

07/13/09 22:24
Det blev allt en mysig dag. trots mitt inaktiva simkort.

jag gillar sommaren.

07/14/09 00:44

Jag sitter och ler, pratar med fina personer och det är mitt i natten. Eller klockan är ett.
Jag mår bra i själen.
jag skrattar, men får inte gråta. underbart.

07/15/09 02:30
minnen som gör så jävla ont.
att det går igen i viss grad är hemskt.
det gör mig ledsen.

07/15/09 12:09
jag väntar på att posten ska komma. Och jag vet vad jag vill att den ska innehålla. Snälla, innehåll ett nytt simkort. Så att mobilen kan simma vidare. jag har tom STÄNGT av den nu. det är sensation.

det var nummer ett det här. Fast det nyaste kanske borde varit först, men whatever. ^^


RSS 2.0