påverkan.

Det är lustigt hur påverkad man kan bli av en person, en blick eller bara av ett sms. Hur humöret kan resa sig en mil uppåt eller sjunka till the botten is nådd.
ångest.


sådant man inte blir för stor för.


Disney är bäst i alla lägen, hihi.


bild från google.se


en riktig student.

Från och med igår så räknar jag mig som en riktig Lundastudent. Så är det faktiskt, även om jag egentligen är för liten för att gå på universitetet. Detta på grund av det faktum att jag slutligen gick med i en nation! En månad efter alla andra, men vad spelar det för roll?

Nu ska jag hitta mina glasögon och sätta igång med ekonomin!


ps lycka till ikväll

I fredags vandrade jag omkring på bokmässan i Göteborg med Mamma lääänge, lite för länge. Fast tack vare den långa tiden fick jag tid att träffa vänner till mamma, lite danska personer men även Veroniika som fick komma till mässa och göra mig sällskap när jag fnissade till barnböcker.
Det och den här boken som jag fick med mig hem, var det allra bästa.

det mest störiga är att om jag varit där på söndagen istället så hade håkan kunnat signera den.

himla bra.

Hade en himla bra nattstund med ett himla bra sällskap på kb igår. Lever på det fortfarande. så himla bra.


varning för fridan.

Klockan är 18.10 och jag är trött på ett väldigt trevligt sätt. Sådär så att jag har fnissat mig igenom dagen och gjort några korkade saker. På ett sätt börjar det tillhöra min vardag, men nu är det i alla fall så. 
Jag och Maria träffades för att skriva en recension av grisboken lång tid innan vi började. Vi lyckades och det gick att kombinera med fniss, sen fnissade jag mig igenom politiken och ramlade på världens finaste Meggie på rasten. Dagens höjdpunkt!

Det var meningen att jag skulle gått med i en nation efter föreläsningen men si där, det var stängt. Istället sprang jag till bussen som var förvånandsvärt tom. Min enda tanke var; vad skönt, då kan jag ju nästan sova. naaaaaj Frida. helt plötsligt har jag insett att jag inte är på rätt buss och inte har en aning om var jag kommer hamna.

Normal reaktion: panik.
Dagens reaktion: Fniss. 

Den stannade som tur var i videdal, så att jag hade koll på var jag befann mig. Även om det var så himla roligt alltihopa. Även om jag förlorade 45 min på extra busstid. hihi.
Nu ska jag fortsätta med min grammatik som idag handlar om adjektiv. Plus att jag kommer fnissa, för så länge jag inte sover så håller det i sig.

Hoppas ni mår bra idag!! puss!

En film att se.



En av mina absoluta favoriter. Och personligen tycker jag att den här trailern är fantastisk.
Imorgon ska jag upp klockan 6, så jag ska sova nu. Nattinatti.

DON'T STOP BELIEVIN

Ibland så lönar det sig inte att stressa även om varje cell i hela kroppen kryper. Då kan det vara bättre att ta en timmes paus och göra något helt annat.
Idag satt jag på bibblan några timmar och innan jag åkte hem sprang jag och träffade min finaste Dardana i en litenliten timme som gärna hade kunnat vara längre, om inte annat hade bitit i mig.





hoppipolla



den här låten får mina tankar att flyga. så fin.

ett skratt förlänger livet.



varje gång jag ska läsa min nya tyskbok börjar jag fnissa istället för att göra det jag ska. Är det så konstigt när den här bilden finns med både i början och i slutet?

välkommen.



Somliga ljus brinner aldrig ut. 

Det är sådant som jag behöver när jag har blandade känslor och varken vet ut eller in, samtidigt som mörkret faller. Idag brann ett lite starkare och saknaden växte av ett annat.

Det kanske stämmer.

Sånt som jag läser i Metro på bussen.

Väduren
21/3 -19/4
"Den annalkande hösten verkar göra dig gott och för ögonblicket möter du det mesta med filosofiskt lugn."

Saknade te havs



åh. Det här upptäckte jag nyss.  
om 69 dagar. Det är ju ingenting.

Take a sad song and make it better



Helena skickade det här klippet till mig för ett bra tag sen och jag tycker ni ska titta på det. Det är så fint, och det gör mig glad varje gång. Sen får ni tycka vad ni vill. Puss!

nuvardetiallafallså

Som håkan sjunger i "Det är så jag säger det"; ...Ibland är det så. Vill inte existera idag. Vill inte svara på några frågor om hur jag tycker att allting är. Det mest upplyftande för stunden hade varit en disneyfilm. En disneyfilm där allt är så gulligt att man inte kan låta bli att le. Det känns löjligt att veta att jag kommer sitta här om fyra veckor och känna exakt samma sak. Det är inte en dans på rosor att fungera och tänka som en himla almenacka ibland. Därför ska jag mata in några positiva saker med den här veckan. Det kommer bli en del, det ska jag se till.

& nu How I met your mother ♥


hemlis

pst. jag har inte övat på flöjten på tre månader...hoppas det inte märks. Nu ska jag till mazetti.


stop call me

Hej, nu ska du äta pencillin! kul va? hejdå.

det var inte riktigt så, men jag vaknade av ett sådant samtal. (jag svarade) om 10 dagar är jag garanterat frisk. Även om jag inte tänker ligga hemma i tio dagar för det.

Måste springa!


Don't worry.

Det kändes som det växte dammkorn på mig, ett efter ett. Att vara inomhus och dras med en långtråkig sjukdom som inte är annat än hemskt, gör att man känner sig rätt-så-väldigt isolerad. Om man nu bortser från att jag sprungit runt i Lund, men inte gjort nånting annars. Det släppte lite idag.
Idag har jag fått min nya kamera, men framför allt har jag fått träffa två av mina finafina vänner vid två olika tillfällen. Nu orkar jag nog gå upp imorgon med, och vid det tillfället vara ytterligare lite friskare. Man kan ju hoppas.

Nu ser vi framåt!


I choose you

Dagens två positiva:
1. Utsikten på min buss.
2. Att jag idag har beställt min studentpresent till mig själv = Canon 500D 

Hoppas ni ler och strålar som små solsken.

Nåt säger mig att du blir borta en lång lång tid

Håkans musik ska bli film, har ni hört det? Så är det och jag tror att det kan bli finfint! Var på väg att skriva det i fredags kväll men hindrade mig av någon anledning. Det finns många anledningar till att inte publicera allt som jag tycker och tänker, ja.

När man är sjuk snurrar mina tankar lite mer och tyvärr har inte sjukdomarna lämnat mig än, det passar ju extra bra att stanna lite längre nu när jag egentligen skulle göra ett bra intryck på min kurs. När orken måste finnas där. Förvirringen är det enda som faktiskt finns, gah.
I fredags var jag på ett hälsningsgille med Meggie och blev praktiskt taget mosad av alla studenter. Vi kom dit för att få mer klarhet, men gick därifrån med panik (plus några få pennor och litelite godis). Herregud. Dock överlevde jag ju första veckan med några ljuspunkter som Meggie, Karolina och Annika som dök upp vid några tillfällen, fint. Önskar att jag kunde träffa er andra också så snart som möjligt. Det känns som det var tusen år sen, nu när det dessutom händer så mycket. 

Imorgon ska jag tillbaka, men innan dess ska jag banne mig gå till doktorn. Läget är sämre och förmodligen så är det halsfluss som jag fått idag. But you never know you know, det går ju över någon gång! Så det är inte synd om mig.

hoppas vi ses snart. Saknar er! (ni som känner er träffade, vilket jag tycker att ni förmodligen borde göra)


rätt grej för rätt läge

How I met your mother ♥

Jetzt sprechen wir nur Deutsch, ja?

Jag är så tacksam att jag har läst tyska 5. Annars hade jag inte förstått nånting, tror jag..nä. Idag har det dessutom skrivits namn på blåa papper och pratats tyska i ett. Eller lyssnats tyska för elevers del, så gott det gick. Det känns bättre för var dag känns det som.

Imorgon är jag i Malmö och planerar att bli frisk från detta jobbiga varierande mest onda på länge. Möjligtvis ska jag ringa doktorn, för idag om någon gång så är det faktiskt synd om mig.

håll er friska. puss!


RSS 2.0