29/6

ps. någon borde ge mig en smäll på käften för att jag ska komma i rätt balans.

och vi satt på gräset som växte i takt med himlen

jag har stirrat på min rubrik i åtskilliga timmar. ingen aning om var jag ska börja eller vad exakt jag ska säga. Den senaste veckan har jag på något sätt förlorat mig själv litegrann, fått upp humöret, varit lite fjortis och tränat mycket mer än vad som är vanligt för mig. 
Midsommar var trevligt och fint, dock slutade det inte med en midsommarnattsdröm för mig, istället skäms jag. men det är en sak man väl får vara med om och lära sig av. och några av världens bästa människor var där. vilket var det bästa av allt.


efter detta har det ätits frukost, köpts fina saker, gåtts promenader, cyklats och bara suttit i gräset, pratats tills solen gått ner i bakgrunden. skapats grupper med fina personer. under tiden har jag självklart skrattat åt allt och lite till, för på sådant humör är jag på nu, även om jag vet att det kan vara störande.
puss på er.

jag har varit utan kaffe idag, så jag är i princip död. sov gott.


Glad midsommar!

jag närmar mig ordet usel på att skriva vettiga saker i min blogg. Men sålänge jag själv förstår vad jag skriver är den underbar! De senaste dagarna har varit lovely, men så fort jag är själv känner jag hur tråkigt det är och hur ensam jag känner mig. Idag är det i alla fall midsommar, ii. Det kommer bli finfinfint!

Hoppas ni får det underbart!
puss eller klicka eller kram eller något annat.

psst.


Jag ♥ min mobil




Små lätta moln svävar på din himmel, din himmel som är blå




happiness in a box

jag har fått tillbaka min mobil. plus att mina bilder och filmer är kvar! Nu är jag glad. ii.
så himla fint♥

sakna-sakna-sakna.



Från och med du.

Dagarna går ihop i huvudet, hjärnan är avstängd men öppen för allt som kan tänkas vara roligt. När jag har förklarat det här för er ska jag försöka skriva det här inlägget. håll tummarna.

Den här helgen har jag känt mig vilse på en gata som i mitt liv är alltför bekant. Dansat de allra bästa och mest speciella dansstegen på ett ciderklibbigt golv med kåta gubbar och en och annan lovande blb (egen förkortning) samtidigt som man kan skrika med i en håkanlåt och hoppa hur mycket man vill tillsammans med fina glada vänner. Oftast blir det en awesome kväll, kanske mer för vissa än för andra. 
Men en fredagskväll kan man inse att livet är underbart, vad man än gör.

Men även om man kan tänka så har jag gjort ledsna miner samtidigt som jag gjort nånting bra och känt dåligt samvete in djupt i den labila person jag är. Glada miner har trollats fram när släktingar som både varit krävande och helt underbara kom förbi både lördag och söndag. Osäkerhet som kommer krypande i den situation när någon frågar om framtidsplaner, när någon säger att jag är fin och att jag är duktig på att sminka mig (av alla saker i världen, nä).
Mycket får man reda på, och det man inte vet får man helt enkelt ta reda på i framtiden. kanske klarnar alla tankar till under en midsommarnattsdröm och allting får klarhet, vem vet.

Den som lever får se.
ciao!


I was lost, oh yeah



if you go if you go and leave me down here on my own then i'll wait for you.

What's up with my heart when it skips a beat

slumpen avgör det mesta, jag sitter och bläddrar tillbaka minnen efter minnen. Tankarna bläddrar mellan val som jag gjort och hur blev det egentligen som det är idag. Vissa saker kan både göra så ont, men samtidigt vara positiva. livet och tankar är lustigt och jobbigt. fint också.

hemma har det varit släktkalas hela hela tiden de två senaste dygnen. Det bästa av allt det är att jag har en kusin som ser upp till mig. Jag är himla cool ibland.


lite bilder från världens bästa dag och dagen innan dess.


livet har sina goda stunder

Var dag har sin charm. Som på något sätt fångar upp levnadssättet till en positiv vinkel, vad är det egentligen som inte är positivt när det är studenter inblandade? Studentfirande är ju en glad högtid och alla som befinner sig där och då är oftast glada. Så därför är jag glad idag, för idag har jag varit på ett fint firande till. Väldigt fint var det. Turen dit var också väldigt fin. Dagens ord likaså.


ps. jag småhatar mig själv för vissa infall som jag får ibland.


Det är hur jag säger det

Jag tycker det här är underbart. Så här beskriver jag 4 juni!

Z: Klickade du mig precis?!
F: nää, det gjorde jag inte
Z: haha som du låter hahahahaha, förlåt hahahahaha


Det snurrar i min skalle

Jag laddar och peppar. Jag kan inte inse att detta är sant!! På mina fingrar finns det gul färg från vårt målande på skolgården idag. AH. jJAG KAN INTE SITTA STILL OCH DET KOMMER BLI SÅ HIMLA BRA!!

Och jag är glad idag! Allting är så himla fint. Om sisådär två timmar ska jag på borgars utspark och sen vidare på två studenter. wie. Men huvudpunkten är IMORGON. IMORGON. IMORGON!!


poptecken

2 dagar. helt galet sjukt.
Idag har jag sett studenter springa ut och blivit väldigt glad av det själv. jag har fått många komplimanger och människor har skrattat så fort jag öppnat munnen. man blir rätt fascinerad av det själv, jag menade inte ens att vara rolig. men å andra sidan var hela situationen väldigt speciell och intressant. 

Just nu är jag lite sentimental och tror väldigt mycket negativt. men jag veeet att det kommer bli fantastiskt om 2 dagar!

2 dagar. 2. 2. 2!

puss.



RSS 2.0