Yes, I feel a little bit nervous.

Drömde att alla mina tänder ramlade ut innan idag. Allting lossnade och det fanns ingenting någon kunde göra åt det. Och så tänkte jag; jaja då får man väl börja med löständer vid 21. Så himla tråkigt det hade varit, turligt nog så vaknade jag därefter.
Allt blir så knäppt om man råkar somna mitt på dagen. Mest om man är nervös inför något och man tänker på allt som kan gå snett. Det som lätt glöms bort är att en del saker faktiskt kan gå rätt också.
 
 
 

tonight we are young so we set the world on fire.

här är veckans finaste outfit. Idag är det fredag och jag är mest irriterad på att mitt hår ser ut som det gör. Även om jag är glad egentligen. xoxo.

25september.

Åh denna förvirring. Även om jag har struktur på min tillvaro kan jag inte greppa allt som händer. Det stormar i mitt huvud lika mycket som det regnar ute. Och det regnar mycket här.
 

min dagbok den blev stulen dem skrattar åt mig nu.

Bra saker just nu är skolan, mina nya skor, pinsamma promenader, pepp, skvaller, kvarteret skatan, Håkan Hellström, Linnéa, timlånga telefonsamtal, förstående sms, roliga youtube-klipp, kramar, självständighet och ambition. Och kaffe såklart. Och surt godis.
Dåliga saker är att jag har en klädkris fastän jag inte har det. Och att jag efter allt är irriterad i halsen (men inte sjuk), måste tänka på hur jag behandlar halsen lite bättre.
Så nu dricker jag te och tycker att september är ganska fint. Om jag hade kunnat säga det till mig själv för ett år sedan i samma månad hade jag nog mest skakat på huvudet. Så kommer man nog känna igen, men det är så himla skönt att man inte står på samma punkt hela tiden.
 

såhär kan man ju känna.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
aaah
ah.
aha.

Fredagsgodis.




Åh. Jag har väntat på att köpa mina dr Martens i ett år och nu har jag köpt dem. Och lite vanligt godis såklart. Bra bra bra fredag.

120913

Okej. När blev jag den person som pratar och pratar på ett seminarium? När hände detta? Jag kan ju inte vara tyst.
 

jag bygger bygger upp och du river river ner

Hej kära självkänsla. Det är bra när du existerar.
Det vore trevligt om du kunde stanna länge den här gången.
hej.
Pic from weheartit.com

jag vet att helgen är slut men det är bara måndag.

helgen var sååååååååååå knääääääääääääppt braaaaaaaaa.

Hur man förändras så mycket och ingenting alls.

Jag är så tacksam att man inte alltid är 18 år gammal. Att man inte tänker på samma sätt och att en del saker blir enklare efter ett tag medan andra saker fortfarande är likadana. När jag började skriva här i bloggen så skrev jag direkt ur mitt huvud på ett visst sätt. Det mesta handlade om att mina vänner är bäst i världen. Så är det ju än idag. Nu när jag måste plugga så läste jag igenom vad jag gjorde år för år det här datumet. Så här var det då fram tills idag. 
 
2009-09-06
Det finns de som vet mycket, de som vet lite mer och de som vet allt.
De personer jag blir sur på är de jag är allra närmast. Men det är för att de känner mig utan och innan, så att jag blir irriterad fast jag egentligen inte blir det. Men de är också de personer som jag är mest säker på att de kommer finnas till hands när jag behöver någon.
Idag har jag träffat de två som jag syftar på. Att först bara prata om allt, verkligen allt med Rebecka. Krama henne extra mycket och ännu lite mer. av för mycket kärlek har ingen gått under.
Jag har spenderat pengar på lite kläder och något som är typiskt mig (och som helena tyckte jag såg tom ut utan idag) och fått kommentarer och skratt från mammas håll. Men det var skönt att komma ut härifrån, så skönt.
 
2009-09-06 inlägg 2
jag köpte lite materiell lycka igår. Sånt som gör att man blir glad för stunden. Över att äga.
men hållbart vet jag inte om det alltid är.
det hade varit enkelt att vara lycklig i det fallet. eller enklare.
men det hade inte varit detsamma om man hade levt i en värld med bara materiella ting, utan det som verkligen gör en glad. Typ som mina vänner, då då hade jag inte velat leva. nej.
men världen som den är går förhoppningsvis inte under. eller försvinner.
mina funderingar går för långt ibland.
men ändå.
 
2010-09-06
Dagens två positiva:
1. Utsikten på min buss.
2. Att jag idag har beställt min studentpresent till mig själv = Canon 500D 

Hoppas ni ler och strålar som små solsken.
 
2011-09-06
Bäst på att:
att vara läskig.
att skratta åt sig själv
och att frysa.

tur att jag var snygg ikväll i varje fall. och att jag fick gratis kaffe innan, bäzt.
(insparksångesten förra året)
 
2011-09-06 inlägg 2
Jag lever i strukturerat kaos. puss.
 
2012-09-06
Är så glad att jag har någon i klassen att prata med. Och att det finns någon som jag väntar på efter föreläsningen och att hon väntar på mig. Sen att vi kan sitta och äta glass utanför skolan som att det vore världens lättaste sak. Så himla skönt.
 

anteckning.

-Jag har tagit studieuppehåll, inte hoppat av. Jag kan ju fortfarande komma tillbaka.
-Ja, det är klart. Men om jag känner dig rätt så kommer du inte göra det. Du ser annorlunda ut nu, som om något i ansiktet släppt.
-Ser jag inte lika ångestfylld ut?
-Nej, man kunde se att det var något som var fel innan. Nu är det borta.

tydligt och bra.

Okej, ärligt talat. Jag förstår inte heller mina gamla inlägg om jag inte tänker efter stenhårt. Lovar att fortsätta skriva så att ni (jag) förstår. Klart slut.

120902

Det smakar plast, rök och sprit i din mun. När du pratar verkar du jättedum

Coldplay.

För tillfället har jag två lägen. Jag skulle beskriva det ena läget som zombie. Det andra är att befinna sig i lyckorus. Det tar fullkomligt energin ur mig. Coldplay var alldeles fantastiskt. 
Åh. Det är svårt att sätta ord på vad jag känner nu. Och vad en konsert med mitt absoluta favoritband betyder för mig. Kan ju säga som så att jag grät mig igenom hela introt och igenom fix you och lite därimellan. Kära band, som ni räddat mig genom ångest, vinter, trasigt hjärta och genom lycka under dessa år.Tack.
 
Vartenda en i publiken fick ett armband som började blinka när de spelade en del av låtarna. Jag ska lägga upp en film senare så att ni får se. Men bara en sådan sak. Detta var nog det finaste jag sett. Och fyra dagar senare har jag samma varma hjärta som när jag gick därifrån, är så himla glad i nuläget. Om något är lite på tok är det all sömn som gått förlorad den senaste veckan. Men vad gör det om tusen år när vi inte längre finns. Just det, ingenting.

RSS 2.0