Snälla, kom närmre.

firar de sista minuterna av sista oktober med poplugg, kanske världens bästa lista och fina men lite oroliga tankar.


512.

Önskar att tysk realia inte fanns i mitt liv.


halelujah

Är så himla trött, men jag är glad. Glad för att jag köpt en till kjol idag, hihi.
Åker hem ikväll, så ni vet.
puss.

People they don't understand

Jag är inte bäst på att hålla masken när det behövs. Knappast. Däremot är jag bäst på att i sådana situationer önska mig ur världen. Som när jag började fnissa under realian idag, när min bordskamrat sa att vi hade två realiaföreläsningar nästa vecka. Mest för att det var en så. lång. så. rolig. föreläsning idag.
Önskar också att jag kunde spola bort den här stunden. Dels för att det är onsdag, dels för att det känns som någon har slagit mig i magen, dels för att jag inte direkt har sagt var jag tar vägen imorgon. Jo, okejdå. Linköping. party. (Heter du Lovisa nu så ska du läsa att det står att jag är SJUK, blinkblink)

Uppfattat? Bra. 
Godnatt.
 






Dancing with myself

Jag önskar att det vore en fredag med underbar dans dans dans och världens finaste.
Nu råkar det vara tisdag och jag måste gå och sova. Vad sorgligt.
Dessutom har jag realia imorgon, blir så glad av den tanken. Läs ironin. 



Någon fyller 20!

Denna någon råkar vara världens bästa Helena som befinner sig såsåså långt bort detta år, eller i varje fall för en lång lång tid.
Du sa själv, kanske när du var fjorton år att oktober var den bästa tiden att fylla år på. Du sa att min födelsedag lät mycket sämre än 26 oktober och jag låter dig tycka vad du vill, eftersom du äntligen är 20 år idag! Hoppas verkligen att du har haft en awesome dag därdubefinnerdigutanmottagning med alla mangos och ditt trevliga sällskap.

Laddar upp ett av dina foton, bara för att det är så fint.
Grattis saknade favoritgris.


jag tror

NÄR VI GÅR GENOM TIDEN ATT ALLT DET BÄSTA INTE HÄNT ÄN.
Skål på det!

oktober






Om hela hösten kunde vara så fin som oktober skulle jag inte ha något emot den kommande kylan.



Vi kommer att dö samtidigt du och jag

Det är lustigt att jag först märker i efterhand hur röriga mina inlägg kan vara. De orsaker jag kan hitta är förstås att jag tänker på tusen saker på en och samma gång, den ständiga förvirringen bor inom mig. Jag sa det i en diskussion jag hade på den jääätteroliga föreläsningen idag; ich bin verirrt. Nästan alltid alltid.

Det är fredagkväll och jag är hemma för första fredagen på fem veckor. Räknade ut att jag har varit ute varje helg sen jag blev någorlunda frisk, så det borde egentligen vara okej att vara hemma idag. Enda anledningen är egentligen att jag ska skriva högskoleprovet imorgon, jag måste fungera till hundra procent. Försöka i alla fall.

Jag ska göra det bästa av resten av tiden som jag är uppe. Håkan-håkan-håkan är på tv om tio minuter. Det gör den här kvällen så mycket bättre än vad hela dagen var igår. Himla må dåligt skitdag var det. Världens bästa kompis räddade mig. Vilket var så skönt.

Nu ska jag plugga lite till och om fyra minuter ska jag titta på min idol. Jag hoppas verkligen att ni har fantastiska kvällar här runt om i världen. Puss!


det är inte lätt när det är svårt.

Jag har klarat min första tenta.
Jag har fått ett gulligt kort av mormor och morfar som "ett grattis till 19,5 år" haha
Säkert är stundens bästa musik.


isbit.

Idag har jag & Lovisa spenderat vår lördag på tivoli i Köpenhamn. Om det inte vore så freaking kallt så hade jag strålat som en sol nu, det gör jag lite ändå. Eftersom det var en så fin välbehövlig dag. Pirrande. skrattande. skrämmande. yummie.

Nu är jag slut i varje muskel och har lovat mig själv att inte logga in på facebook. Jag ska nämligen sova och göra min läxa. Och tina upp så mycket som möjligt. så puss.

plötsligt stiger febern till över trettionio

Tycker det borde vara förbjudet att börja vid åtta på morgonen. Om man bor i en annan stad än där man ska vara. Fast har man rätt musik (läs gårdagens inlägg) så överlever man.
Och finns det folk står ut med ett fniss som aldrig slutar går det också bra. Fast nu ser jag inte slutet på min huvudvärk och vet inte vad jag ska göra. Kanske ska träffa Meggie och träffa en person som jag inte vågar träffa och senare ikväll ska jag ut-ut-ut.

ciao.

ingen mer abrakadabra


Du var solskenet.

Följer en stig med rosa moln och håller humöret uppe av något jag redan nämnt. Hade det inte varit för det, hade jag känt mig skabbig och deprimerande.
Eller, inte deprimerande. Det finns mycket att vara glad över; Det är oktober, Skånetrafiken har höjt studentrabatten på periodkorten, jag träffar fina personer så ofta som det går plus att det var en fin dag igår och idag med. 
För några timmar sedan fick en fröken mig att skratta tills jag grät av att säga ett gatunamn. Det säger väl en del om hur lättroad jag är, men det var faktiskt väldigt kul. så det så.  

Hoppas ni har en fin torsdag, om ni fyller år eller bara är bäst


2 Steg Från Paradise



Nu är den äntligen här. Jag är kär, sådär jättejättemycket. 
Världens finaste Håkan. ♥

vi kommer inte stanna här länge.

Det är bara två timmar sedan jag cyklade iväg till min gamla gymnasieskola, min fina gamla cykelväg som jag hatade mer än allt annat i vissa perioder. Så sjukt konstigt, annorlunda, fast samtidigt underbart att komma fram. Särskilt för att se minen på min överraskade vän och ha kvalitétstid med den andra vännen i solen.

Nu ska jag dra mig i kragen och gå och hämta mitt paket på posten. Ett roligare paket ska komma i brevlådan lite senare idag, ih.
puss sålänge.


if you don't know what it is, if you don't know what it is



dagens.
puss.

don't fight it.

För en stund sedan la jag mig ner på mattan mitt i vårt vardagsrum. Varje rörelse kändes som en ansträngning, kände mig som tjejen i grisboken jag precis läst; "ich bin tot". I'll see you soon som bakgrundsmusik, nog var det skönt att andas fortfarande. Jag har överlevt min första tenta. Tillsammans med mina fina kurskamrater som nog hade lite mer panik än jag. Det är över nu.

Den enda anledning till att jag skulle kollapsa är på grund av trötthet, inte av någon panikkänsla. Men innan jag gör det vill jag nämna att mitt fina hjärta fyller år idag. Hon är bäst bäst bäst.


det här med att plugga en hel dag.

Tror snart att jag börjar drömma om tysk grammatik. En blandning av det, besvikelse och River en vacker dröm som bakgrundsmusik. I slutändan blir det kanske lite fint ändå.



a rush of blood to the head

Är så trött på mitt eget sällskap, är så irriterad på hur otroligt dum man kan vara.

goodnightie



Perfekt slut på dagen.

Impossible



är lite kär i Shout Out Loads.

Sonntag

Hela vecka 39 har sovits, skuttats och pluggats bort. Delvis har jag pratat bort en underbar stund över en kopp kaffe, firat bort en fredagskväll, skypeat bort en morgon, tänkt bort en eftermiddag, gråtit bort en kväll, pluggat bort en tisdag med trevligt sällskap, spelat bort en torsdag, stressat bort andra tankar och det allra bästa var att skratta bort allting en lördagskväll.

Nu sitter jag med min första kopp te på hela veckan, det lär nog bli fler nästa vecka.


hehehe

"frida, du får inte ha på dig några strumpbyxor med hål i nu!"

RSS 2.0