F, som i fel.

Är så himla sur idag, helt utan anledning. Fast. Egentligen finns det många många anledningar, fast de ligger bortglömda långt bak. Det var länge sedan jag blev arg. Sånt ska ju inte hända längre?
Usch. felfelfel. Och det spelar ingen roll hur mycket jag skriker för om jag börjar så möts jag bara av ett "va?" åååååh.

(fast..rätträtträtt =
Tur väl i alla fall att jag har köpt mina drömskor och fått träffa min bff.)

//surtröttsmågalen tjej.

wow, ett inlägg idag med!

Idag var inte så bra.
Jag har lärt mig om PBL, om hur smart jag kommer bli, om hur obehagligt det kan vara att åka mellan lund & malmö, och om att jag aldrig kommer bli pigg.

Fast jag tror jag är ganska nöjd ändå. yeah.

110829



tjejen som kände sig snygg när bilden togs.

tjejen som inte brydde sig
om något annat än hur mycket man kan leva om man är glad med sina finaste vänner. 
Samtidigt som man vid sidan av plötsligt känner sig lite vuxen.



 

please tell me what's on your mind.

Jag kan fortfarande fnittra åt mig och allt. Det är sjukt.
Nu har jag packat min väska och snart ska jag ta på mig halsduk och springa ut på kvällspromenad. Tror det går bra nu. Så länge det känns såhär är det på väg mot rätt håll, kanske.

Det avgör ödet.


eftersom jag inte kan förklara exakt.

haha, jag som inte kan förklara själv tar hjälp av ett youtube-klipp. Jag börjar imorgon.
tror jag dör lite.

puss.

Kan inte annat än att fnittra åt allt det senaste dygnet.
Nu är jag in deep need of sömn. Ledsen att jag inte är så beskrivande, kommer förmodligen aldrig vara det. Ni får helt enkelt träffa mig och lyssna på mitt fnitter, sorry.

xx

hihi

hihi, min första tanke var: måste spela the sims. tanke nr 2: borde nog sminka av mig. Men helst av allt önskar jag att jag bara skrivit hihi här.

(jag orkar dock inte sudda ut det andra...........................hihi)

hej

Lyssnar på serenades och försöker att inte tänka. Det är tur att jag inte äter roaccutan..... hehe, nä det var helt och hållet ett skämt. Man skämtar inte om sånt.

Om jag ser dagen positivt så blev jag kallad solens stand in av en främling. Och hur fel var det? inte alls. resten glömmer vi imorgon. eller om ett tag, det får ta den tid det tar. Och som tur är har jag världens bästa sällskap under den tiden.

NU: MIN BOK; EN DAG (har varit fast sen jag började)

6.

R: Det är september imorgon!
F: NÄÄE, det är det väl inte? det är ju fortfarande augusti.
R: jo, hon spelar på stortorget..
F: jaha hahahahahahaha
R: frida-humor..........

ur fina boken som jag läser just nu.

"Nu har jag tänkt igenom den här 'att åldras-grejen', och har kommit fram till att jag skulle vilja fortsätta vara precis som jag är nu."

5.

"Man vet att det är tråkigt när det bara är Frida som skrattar."

lite tankar bara.

Tänkte på att 95orna började gymnasiet idag. Det är ju galet. Och igår var det minsann fyra år sedan jag började gymnasiet. Just nu känns det som tusen år sedan, men herregud.

När den tiden började lyssnade jag inte ens på Coldplay. Lyssnade bara på det hemska ordet "blandat", är det ens lagligt att säga så? Men vad visste jag.
Jag hade mittbena och var alltid klädd i jeans. Alltid alltid alltid. Det var sensation när jag kom till skolan i klänning en gång. Förstod inte vitsen med klänning då. (hallå?)

Om det var någonting jag förstod så var det att man skulle ta till vara på varje glatt tillfälle. Det känns som jag fnittrade hela tiden. Fnittrade bort den tråkiga kemin, alla trötta dagar, ryggsäckar på magen och allting i allmänhet.  
Det var fint. 
Och det spelar ingen roll om allting är väldigt annorlunda idag, hur jag blev när jag började på gymnasiet kommer jag aldrig glömma.


Efter några månader såg jag ut såhär, var SÅ himla nöjd med den här bilden. 


Det var bara det jag ville säga.
sov gott.

KOM IGEN.

Jag delar min hundratjugo säng med x antal näsdukar och jobbiga böcker som måste tas igenom. fråga mig inte vad det handlar om, då blir jag nog mest förvirrad och kommer snubbla fram över orden. Det löser sig, precis som allting annat. Precis som det faktum att jag känner mig sjuk kommer. 

Jag tror att jag har fått en smäll av börjar-snart-skolan-sjuka. det är ju alltid rätt timing.


bäst.

livet borde alltid kännas lika bra som det gör ikväll.

..

Varför är det så jobbigt att prata i telefon?

Även om solen inte skiner på himlen.

"jag kände inte igen dig"

Vet inte om jag ska bli glad för det fortfarande? för det blir jag. Megafint att träffa gamla vänner som man har umgåtts med hela livet men som man inte träffat på tre år. Nu ska vi umgås i tre dagar. och som vanligt kan jag inte komma på något annat ord än fint.




visdomsord.

Jag tror att det är en bra period nu. Jag är säker på det.
Har verkligen inte varit så här glad sen 31 januari. Äntligen.


(Om internet inte hade varit så segt av någon anledning, så hade här varit en bild från dagen. Men nu blev det inte så.)


jaaaaaaaa.

dör dör dör.


Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå men herregud jag kan få bättre än så


Hej. Såhär ser jag ut just nu.

Jag leker tennisboll och kastas mellan att läsa recept till att vara mattelärare, två helt olika saker som har sina fina sidor. När jag hjälper till med matten så påminner jag mig själv om att det är kul i grund och botten. Och att det är fint att känna sig smart.

Resten av min tid använder jag mitt jojokort och åker överallt och ingenstans (alla ställen är fina med fina vänner). Äter billig och dyr mat och går i varje fall upp i vikt. Får kommentarer som att jag är för smal, du måste äta mer och har du inte lagt på dig lite? Och jag försöker. Jag är nöjd nu.

Det är vad ni får höra av mig ikväll.
Puss.
Och ja just det! Vill dela med mig av min tankeläsare ikväll; Veronica Maggio. Hon är bäst.




RSS 2.0