fridaaam

Om jag skulle dra ut alla mina frågor, funderingar och tankar ur min hjärna skulle det bli en lista på minst fem kilometer.

Min helg har varit så himla fin. Och det känns som jag har hunnit tusen gånger mer än vanligt. Allt är äntligen över, äntligen! Nu hoppas jag på rätt resultat imorgon också. Sen kanske jag hittar rätt ord att skriva här också. Kanske hittar Frida inne i huvudet igen, vi får se.


du fehlst mir.

ich weiss nicht was ich sagen soll. Ich habe so viele Gedanken und ich kann nicht etwas erklären. schwierig, ja. Warum sage ich ich so viel? Hühü.
Heute ist es Dienstag, ich habe eigentlich nichts gelernt. Ein bisschen wenig natürlich und ich fühle mich wie ein Dumkopf. Das ist Normal. Morgen habe ich ein Mathestunde, fast allein vor 2,5 Stunde. Na ja. Das macht kein Spass. Ich will traurig sein. So viele Menschen fehlen mir, nicht gut. aber hoffentlich will ich diesen Personen bald treffen, bitte?
Jetzt will ich ein kleines Film sehen, glaube ich. Was es eigentlich ist, weiss ich nicht. Mein baconfreundin hat mir das geschickt.

gute Nacht.

jag räknar inte med att det ska förstås.


Det är sjuka dagar

Måndagar i slutet av maj är en hit. Speciellt när man får reda på att man har klarat fysik b nationella, när solen skiner och matten går långsamt framåt. Mitt sista prov är inte över förrän på fredag, samma dag ska jag genomlida en konsert med mig själv inblandad också. haha, logiskt.
Just nu sitter jag med my magic friend och utbyter mina mattekunskaper. Det är kul kul kul, det handlar om en annan mattekurs och det gör det hela bättre. Jag borde i och för sig sova snart. But sometimes even the right is wrong.

Och...Om tio dagar springer vi ut, det är sjukt sjukt sjukt.

somliga går med trasiga skeor, säg vad beror det på...

-Frida, nu när du får dem här skorna så kan du väl slänga dem andra?
-..Men dem hade jag på coldplay..
-jaha... ställ dem på hyllan då.

fuck you fuck you very very much

jag hatar mitt humör, som jag bara vill blåsa iväg. och min rubrik speglar det jag tänker. nog om det.
natti.

lips are happy

jag har hämtat ut håkanbiljetterna! Och nu kan jag cykla iväg!
FREDAG! jippi!

a second chance

jag är på irriterat humör, inte för att något har hänt. Jag har sådana dagar när jag verkligen är en bitch, ja och det vet nog vissa om. Idag klarades fysiken av, den är klar vilket fall. Precis när jag trodde att allting var över så ska jag göra en sak till nästa vecka, för min egen skull.

en andra chans. nu ska jag verkligen ta vara på den och ge mig en riktig fet smäll på käften för att komma i rätt balans.



don't worry da-da-da-darlin'

så var det dagen innan domedagen. Snart är detta över, snart snart snart. Om jag kunde skulle jag slänga allt som har med detta att göra i papperskorgen! men så kommer det dåliga samvetet och hindrar mig. Du måste försöka i alla fall.

Men det är precis det jag gör och jag hoppas plus att en liten del av mig tror att jag klarar det. Tänk på min klass imorgon mellan 8.15-12.00. Det kan hjälpa!

speciellt.

Även om jag kommer ihåg de allra flesta datumen på året, så kommer den 17:e maj vara något särskilt. På ett sätt eller många, så är det av positiv händelse.
Idag har jag nämligen cyklat till och från heleneholm dubbelt upp, skrattat och gjort lite få uppgifter genom en fysikstuga. Det var nize. Dessutom har jag gjort ett prov och spelat upp ett stycke solistiskt med fröken Mortimer. Självklart har jag oroat mig och varit nervös också. Det ingår ju i min vardag, kanske var det lite mer idag.

Men det bästa av allt är att jag ska se HÅKAN HELLSTRÖM med min fina popvän 20 november. dör lite var gång jag tänker på det.


Den bäste Håkan.

en kopp te.

jag tänker och försöker försöker förstå kaströrelse. läser lite biologi också och dricker te. imorgon är det måndag och det som jag är mest nervös över är mitt och helenas solo. men det är ingen fara, om det finns biljetter kvar så kanske vi tvingar ut dem/den till någon av er.
nu tillbaka till teet. mm.

hörs imorgon. puss.


never ending story.

min förkylning vägrar ge med sig. imorgon är det måndag, jag ska till skolan. ingen tvekan om den saken. Det är bra dag imorgon, just nu känns det så och då är det så!

om vi bara kunde trolla bort fysik b hade hela veckan blivit så underbar.

ta min hand och kom så går vi vidare



tänk om man kunde låta bli att tänka på sommardagar (eller hur grönt det var i Berlin) när man borde fokusera sig på fysik.

med hjärtat av på mitten när jag går runt här i feeeeber

jag har feber. jag måste ta mig igenom morgondagen i skolan vilket fall som helst. men sen är det lov, kind of. men nu är jag mest ledsen. what you gonna do. det är väl bra egentligen, eller kommer bli. snart.

tills dess är jag nog tyst och gömmer mig i fysikboken. puss


lights go out and can't be saved

idag är ingen bra dag.
jag svimmade på biologin och föll ihop innan jag kom ut i korridoren. det var ju lite pinsamt, men eftersom det är jag som brukar falla ihop så skäms jag nog inte. blekheten höll i sig och energin var helt borta. Nu när jag som mest behöver den. En stressad frida är inget kul att umgås med.

har slutprov i tyska imorgon och på onsdag i matte. Onsdagen bjuder dessutom på en redovisning också. livet har sällan varit bättre juu. ikväll har jag ont i halsen också, men det tror jag faktiskt är mitt eget fel. delvis någon annan..kanske. nobody knows.



obs.

nu är det jämnt upp.

alla trodde att trodde att jag skulle förlora mig.

blommig glansig kjol och fredagskväll. ikväll känns det som om allt eller ingenting kan hända. vi får se, jag lämnar huset vilket fall. steg 1: rätta till humöret.
puss.


berlin 2010

26-29/4
med tåg istället för flyg och en vecka senare än planerat.

den här resan var så behövlig för min hjärna. för mitt tänkande och för mitt skratt att komma ut i vårluften. Jag skulle kunna prata om det i timmar, eller åka tillbaka till de bästa stunderna om det bara gick.



jag skulle fånga stunder på en balkong. jag skulle satt mig i trabanten igen. Jag skulle vinglat lite mer på mina ostadiga ben, jag skulle köpt något fult i en tysk klädesbutik bara för att aldrig använda det. man skulle ha ätit på starbucks fler gånger. Och kanske framför allt hade jag velat uppleva musik med luciakänsla och fina tyska sånger på en buss mitt i natten en onsdagskväll, samtidigt som en tysk skrattande person filmade.

underbart.
- är det så?

även om det fanns bitchiga tyskar, även om man älskar currywurst här etc. så var det så.

ddr-museum, minnesmonument för judarna, fernsehturm, inslagningspapper, randiga bussar, hemska historier. glada fikor med äckliga och goda kakor. världens bästa choklad. solig fin utsikt. checkpoint charlie. ännu mer museum. ännu mer hemsk historia. currywurst. KaDeWe. och ännu mer upplevelser.

det kallar jag en bra resa! jag kommer lägga upp fler bilder på facebook snaurt.

nu lämnar mina fötter jorden.

Det här har nog varit den största pausen jag har haft med den här så kallade bloggen. Jag lever, jag är i Sverige. Berlin ska självklart få ett eget inlägg även om det må vara sent.

Läget just nu är under kontroll, ikväll har jag haft konsert med en kompositör, en som hela tiden skojar, en som tycker det är roligt att göra som någon säger och en som faktiskt var bandagefri. När flöjtandet var över för min del sprang jag till bussen för att komma en timme försent till nv/spkonserten på heleneholm. och nu då? sitter jag bara och uppskattar nuet.


RSS 2.0