finast förra veckan.









Nu är det april och jag är 21. Har firat fint och livet känns liksom bra. Och då kan man ju inte vara annat än glad. Tänk, vad fint att solen åtminstone lyser till klockan åtta nu. Puss.

120418


Min sista kväll som 20åring tillbringar jag med mitt gamla gemu-häfte. Jag har fått en uppgift som är svårare än vad jag har förstått. Om jag kommer igenom det så kommer det bli fantastiskt. Om inte, ja då blir det ett litet magplask.

Jag hoppas på det första!

Titta jag pratar!


musik.

Lite gammalt, lite nytt, lite vår.

ett fel närmare rätt.

Inställd föreläsning, försenade glasögon och en alldeles utmärkt seminariumsförberedelse.
Och idag fick jag höra att jag såg riktigt glad ut, sånt är alltid fint att höra. Nu ska jag bli klar en gång för alla då jag somnade igår.

nionde april.

Idag känns som söndag för tredje dagen i rad. Idag kallar jag det söndag-måndag för imorgon ska jag till skolan och förbereda seminarium igen. Ni förstår, egentligen vill jag bara äta choklad och fika med en fin vän. Man kan inte alltid få som man vill. Min ljuspunkt imorgon är att jag kanske får mina nya glasögon. Och då kanske jag visar dem. Längtar. och så på torsdag kanske jag åker bort igen, eller kanske inte bara kanske. Det är så att jag tänker genomföra det också.

Och jag stör mig på uppgifter som förblir en sida långa istället för tre. Och att det snö-regnar ute. Och att jag inte har tid med något förutom att tänka på att jag är stressad. Och varför måste man köpa elefanttråd? Med andra ord, det enda jag förstår idag är hur fint det är att ha någon som lyssnar. Det är egentligen det enda jag behöver.  

Sådär ja. Nu har ni en litenliten uppdatering. Därför är jag redo att sitta och skriva hela natten från och med nu.


min väckarklocka tickar fortfarande vintertid, mitt hjärta skriker efter vår. men vädret håller med min väckarklocka.

Idag när jag klev av bussen i Lund så snöade det. Och jag tänkte nä, det är ju för tusan april. Det får inte vara så, det kan ju inte vara tillåtet. Vad är detta för himla kyla som vägrar ge med sig?
Hur som helst så blev jag väldigt ledsen i hjärtat. Nu har det haft några timmar på sig att tina och jag ska sätta mig och skriva en presentation till vårt seminarium.

ha en mysig kväll.

fint.

Ikväll börjar Mad Men. Åh! titta titta!

RSS 2.0