en procent ork.

Häromdagen fick jag höra att jag ständigt låter deppig. Att man inte förstår vad jag pratar om och att vissa personer aldrig nämns.
Jag vill inte svara på dessa saker helt och fullt. Istället säger jag så här:

Det är svårt att hålla humöret uppe tjugofyra timmar varje dag, när det är för himla kallt och grått. Om ni inte förstår mig så vill jag inte att alla ska förstå. Är det något som är oklart så fråga mig.
Till det sistnämda är jag rädd att missa någon, eller att någon ska ta illa upp om ni inte skulle nämnas. Det kan tyckas vara töntigt, men såere.




fint återseende efter sju månader.

Därför känns idag lite bättre.

kakor gör mig gladare.

Ni som känner mig vet att jag kan vara väldigt öppen. Och då kan man tänka; hur kommer det sig att man inte kan säga hur det är? Livet förvånar mig ständigt. Idag orkar jag inte med det.
Det jag tycker om idag är ungefär när man tar tag i något gammalt och när någon förstår mig helt och fullt.
from: weheartit.com

till mig själv.

Ingenting blir bättre av att sitta och säga hur trött du är på dig själv. Särskilt inte när du måste bli klar med del tre i din aktivitetsrepertoar. Helst inom en timme för att du vill ha lite balans i ditt liv. Lyssna inte på gråtfärdig musik och tänk på att det enbart är en liten vecka kvar i januari.

fin låt.


så som det går.

Det är när man säger till många att "det var länge sedan jag var sjuk.", som man blir det. Jag måste ha missat att knacka i bordet någon gång. Typiskt också.
Så ikväll ska jag titta på I rymden finns inga känslor, där detta är med ♥

HEJ.

Igår var en dag för time-out. Och när man har det så är det väldigt tillåtet att köpa en fin jacka, se avsnitt på avsnitt av How I met your mother och äta pizza.

Så himla fin tycker jag den är.
Idag, torsdag så tycker jag att det mesta är lite kaos. Bland annat så tycker jag synd om Teddy som var i slagsmål med en rottweiler, så nu är tratten tillbaka. Egentligen får han skylla sig själv, men han vet ju inte bättre. Så han ska klappas lite extra nu.

Natti.

110117

stay out of love until you're ready.

one day you will understand.

Söndag.
Mina ögon bränner.
Tar det som ett tecken på att livet vill att jag ska må bra och gråta mer åt saker som är fina. Det känns som det är en sak jag kommer göra hela mitt liv.

Måndag.
Idag började jag termin 2 och det är måndag. Inget kaffe botar måndagar. Däremot så botar kaka och te och firandet av en nybliven 21åring alltsammans. Så som måndagar bör vara. Känns det som jag upprepar namnet på veckodagen? näää.

åh.


om jag hade förstått hur datorns kamera fungerar så hade ni fått en bild.

Let's get out of here.

Jag vill smita ut genom en osynlig dörr och komma bort. Helst nu.
Det är fascinerande hur fullkomligt trött man kan vara på varje regndroppe, alla gröna bussar och att aldrig få vara ledig från olika teorier.
Eftersom jag alltid är så positiv så brukar jag avsluta med; det löser sig. Och då gör jag väl det idag med. Denna gången ska det gälla.

masterpiece.



Känns som jag gjort något fint.

När det händer.

Plötsligt så förstår man varför man beter sig som man gör. Tack vare en fem meningar på google.

kanske veckans bästa dag.

Friday ['fraidei] subst. fredag

Om en vecka kommer bli roligare för mig. Dock så hoppas jag att ni alla är ångestfria och dansar bort alla problem ikväll! Skulle det vara så att någon har problem så får ni gärna komma till mig efter tisdag!

Ångrar att jag sprang.

Livet är så mycket mer än att sitta framför tvn och ha ångest. Låt mig aldrig bli sådan. Jag hoppas innerligen att innebörden av aldrig verkligen innebär sin betydelse i det fallet.

Det är bara bara när jag har tentaångest. Och nu så är det så att den har börjat.


Chips.





Min kära ensemble hade en mysig kväll hemma hos Saris igår. Vi lagade mat och spelade sedan cluedo i tre timmar eller något ditåt. Så himla kul.

1.

Tror aldrig att jag saknat inspiration så mycket som nu, när den behövs som allra mest.
Nu har jag äntligen fått en idé som ska genomföras. Låt oss hoppas att det funkar, så lägger jag upp bilder på det hela senare.

Arbetsmusik.

RSS 2.0