konstaterande 1.

jag kan sätta upp håret igen! fantastiskt.

Livet

100% säker är jag på att jag varit ifrån Malmö, när jag upplever det som världens bästa stad ännu en gång. Här finns så många vänner, så mycket kärlek och minnen. Den stad som alltid varit mitt hem, i arton nittondelar av mitt liv. 

Det är också den stad som jag så gärna ville lämna för en mindre 143 mil bort. Så jag hittade ett tåg som tog mig till Stockholm, där hittade jag ett nytt tåg som tog mig till Luleå. På det här viset fick jag 19 timmar och 40 minuter kvalitétstid med mig själv (och min mobil), jag kände mig minst av alla. Uttittad och ful, men på något sätt mer vuxen än någonsin tidigare. Jag delade vagn med två personer som kände varandra och ensamheten kramade om mig, aj. 
Några timmar senare kramade det motsatta om mig, min hb-frida som jag åkt hela vägen för. För henne och Emilia (det andra ljuset i Luleå) var resan värd alla sina timmar. Och att åka tåg är nog underskattat i alla fall, såhär i efterhand. Min tid där kan jag säga var great, biobesök^2, Frida^2, jordgubbe i en bar, nyttig mat blinkblink, filmer, pratstunder, en släktträff och Coldplay. Dessutom toppades detta av en av de snyggaste jag sett, minst sagt.

Efter denna magnifika tur tog jag mig till norrköping och blev hämtad av min familj. Det var meningen att vi skulle åka till gryt och vara där några dagar med mormor och morfar, så så blev det. Det är lika intressant varje gång. Precis som det var intressant att komma hem och se förändringar. ehe, jag valde att åka in till stan och träffa en av mina bästa vänner i stan istället för att se ännu mer. det var tur det.

Den här dagen har jag börjat jobba igen, det måste ju göras. Sen rymde jag och träffade det bästa flummigaste sällskapet som jag kunde hitta. (se min nya facebookvideo som min vän filmade) så min dag har varit magnifik. Så känns det nu.

puss på er alla mina fina saknade vänner.


från luleå till malmö


luleå!

jag överlevde min 19 timmar och 40 minuters resa super. det fanns ganska många störande objekt på vägen, som dem som jag delade kupé med som fällde upp stegen så jag inte kunde komma ner frn sängen, men tack vare mina långa ben kunde jag fälla ut den igen. dem är rätt bra ju.
och nu är jag här! hos fina fina frida. hon duschar nu så därför sitter jaug och bloggar. huvudet skakar inte längre efter min tågresa och jag har förmodligen sovit mer i natt än vad jag gjort på en månad. härligt. och jag börjar förstå att jag faktiskt är här, lite sjukt men sant. och jättefint och roligt. ii.

ha det fantastiskt!

så fint.

jag är kär i den här stunden. jag älskar humöret jag har, en känsla utav längtan och glädje. Jag är fylld av saknad likaså, men inom de närmsta minuterna har jag gjort något för att ändra på det. Jag ska till Luleå på måndag. Jag ska få träffa Frida igen. dör så fint. Jag ska få träffa Emilia också. och jag ska åka tåg i 19 timmar och 40 minuter för att komma fram, helt fantastiskt. jag har sagt att jag ska åka så länge och nu händer det.

Frida^2 när det är som bäst.

poss.


superduperlista no 1

för den 11 juli!

1. Mitt och Rebeckas dopp i eftermiddags.
2. Rebeckas kardemummabullar
3. iskallt vatten
4. att bli av med alla femtioöringar på en caffecooler. wopido!
5. glatt humör
6. sola vid båtbryggorna
7. gå nästan i ett öde city med lovisa och skratta och vara glada som kexchoklad.
8. jag är inte likblek, tror jag.
9. aloe vera
10. kanalen
11. skratta åt saker man inte får skratta åt.

och något som inte kan vara med på den här listan för att det inte är något som går att jämföra, är att det idag var ett år sedan jag träffade och klickade med min Alex. sådär himla galet fint och lite sjukt men underbart. då och nu.

we speak no americano

Det är torsdag och jag har ett glädjerus inom mig. Solen skiner och jag ska iväg och träffa Camilla, så fint!

Gotland.







solnedgångar + nygrillat + myggbett + lantluft + pinsamt + fotboll + kaniner + släktingar + museum + värme + unika fina Gotland = sant.

så förklarar jag mina första dagar i juli.

RSS 2.0